Menü
Your Cart

Rólunk

Kedves Olvasó!
 
Köszönjük, hogy weboldalunkra fáradtál!
 
Most megismerhetsz Minket, azaz az Elena Hungary-t, mint egy családot.
Nem véletlen említem Családként, hisz Mi egy családi vállalkozás vagyunk, ahol a nagy álmainkat sok munkával kombináltuk, tettünk bele törődést és rengeteg alázatot is. 
27 éve vagyunk jelen a villamosság területén. 23 évig csak kiskereskedelmi egységet üzemeltettünk, majd 2017-ben elkezdtünk nagykereskedelmmel is foglalkozni.
2020-ban egyéni vállalkozásunkat átváltottuk Kft. cégformává, és a korábbi évektől eltérően megkezdtük saját importunkat több országból. 
Fontos, hogy nálunk nem korlátozódik le a palettánk csak világítástechnikára. Külföldi partnereinknek köszönhetően számos más villamossági termékkel tudjuk kiszolgáli ügyfeleinket.
Sok esetben olyan termékeket is forgalmazunk, amit már máshol nem lehet beszereni, illetve útmutatók lehetünk konkurenseinken is, akik termékeikkel megragadtak egy szinten, és nem fejlesztenek tovább. Fő beszállítónk jó példa rá, hogy évrő évre fejleszteni kell a világítás, vagyis a LED szegmensben is, így nem tud minket elhagyni a piac.
 
Budai Gábor
Ügyvezető
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató